הפסטה הטרייה
by raffeallo
בלב העשייה המטורפת של כל מטבח, בין המחבתות והלהבות- ישנו חדר קטן ושקט במיוחד שבו מייצרים מידי יום פסטות ובצקים בעבודת יד... הפסטות מיוצרות מקמחים ייחודים וחומרי גלם מוקפדים על בסיס מתכונים איטלקיים מסורתיים.
את החדר הפסטה השקוף תוכלו לראות ממש בכניסה למסעדה, ולהתבונן בתהליך ההכנה גם של סוגי הפסטות השונים: לינגוויני, פפרדלה, רדיאטורי, עלי לזנייה טריים, ופסטות ממולאות בכל טוב- קנלוני עגל, קנלוני פולנטה, אנילוטי וסוגי רביולי שונים.
הפסטה הטרייה שאנו מייצרים- היא ממתכון ייחודי המכיל קמח דורום וביצים, ללא חומרים משמרים, היא מיוצרת מידי בוקר ומוגשת ללקוח עוד באותו הסרוויס….
את הפסטות הטריות ברפאלו, ניתן גם לקנות הביתה, וליהנות מפסטה איטלקית אמיתית גם אצלכם במטבח.